Monier Tagløsninger

Taget er en af de mest udsatte dele af dit hus. Det skal være holdbart, det skal være tæt og smukt. MONIER ved, hvordan et godt tag skal se ud. Vores viden om tag går langt tilbage i historien.

En tagsten har næsten samme udseende overalt på kloden, men også kun næsten. Tidens modestrømninger inden for arkitekturen har gennem tiderne forandret tagstenens udseende. Men tagstenen er meget mere end blot en prydgenstand, tagets funktion har også stor betydning for ventilation og isolering.

Når du vælger at oplægge et nyt tag, giver du dit hus et løft, både når det gælder udseende og værdi.


MONIERs testcenter

Et tag skal kunne holde til meget – og i MONIERs testcentre til endnu mere. Her gennemføres kontinuerligt og omhyggelige test af produkterne. Vores forskning omfatter bl.a.:
  • UV-strålingstest  
  • Frostbestandighed  
  • Erosion  
  • Hurtige temperaturudsvingninger  
  • Kvalitetskontrol  
  • Test for frostfasthed  

Kvalitetsprodukter fra MONIER

Hos MONIER har vi et stort udvalg til dit nye tag. Du kan f.eks. vælge at få lagt et betontag med vores B&C dobbelt-S tagsten. Tagstenen er kendetegnet ved den rustikke form, den afrundede forkant samt den specielle bølgeformede profil, der giver en flot tagflade med et smukt skyggespil.

Du kan også vælge at få lagt et tegltag af Nortegl. Nortegl er kendetegnet ved den klassiske, dybe nordiske profil. Nortegl er en formpresset falstagsten, hvilket bevirker, at alle tagsten har præcis den samme form. Nortegl er lidt større end almindelige tagsten og kan lægges med variabel lægteafstand, hvilket gør arbejdet både nemmere og hurtigere – Nortegl er med andre ord lig med god totaløkonomi.

Send forespørgsel vedr. produkt: Monier

​Find inspiration her

​Få et gratis og uforpligtende tilbud fra Køge Bygningsentreprise A/S

Udfyld vores formular herunder, og du vil høre fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Køge Bygningsentreprise A/S

Glentevej 28, 4600 Køge

CVR: 13606145

​Telefon:+45 56 64 36 37

E-mail: info@koege-byg.dk