Decra - sikrer husets fremtid og løfter husets udseende

Masser af danske tage er ved at forfalde og trænger derfor til at blive renoveret. Andre ønsker blot at give huset et nyere og mere kvalitetspræget udseende. Uanset årsagen til at skifte taget, er Decra et tag med masser af fordele.
 
Hvad er et Decra tag?
Decra pladerne er bygget op omkring en kerne af stål, galvaniseret med Aluzink og belagt med enten keramisk farvet stengranulat eller slagfast pulverlakering.
 

Hvorfor vælge et Decra tag?

 
Kvalitet der holder
Decra pladerne er bygget op omkring en stærk stålkerne, som sikrer en høj kvalitet, en lang levetid og en farveægthed der ikke kendes fra andre tagmaterialer. Decra har været produceret i Danmark i mere end 25 år og vi har derfor en unik, årelang erfaring.
 
Et let tag med hurtig og enkel oplægning
Decra pladerne er robuste og stærke, men samtidig vejer de næsten ingenting og kan ofte lægges direkte oven på fx de gamle bølgetagplader. Det sparer besværet med nedrivning og bortskaffelse af det gamle tag. Nemmere bliver det ikke.
 
Lyddæmpende tagplader
Decra produktsortiment består af Decra Classic, som har en bestrøning med 2 størrelser stengranulat på overfladen. Dette stengranulat giver en fantastisk lyddæmpning, så når regndråber rammer pladerne, splittes selve dråberne, og lyden reduceres dermed væsentligt. Decra Elegance acoustic er født med et patenteret lyddæmpningssystem monteret på bagsiden af pladen, som giver fordele både for husejeren og omgivelserne. Denne opbygning ændrer resonansen, så eventuel trommelyd fra regn bliver reduceret væsentligt  – lydniveauet svarer således til vores Decra Classic plader.
 
Mange varianter
Decra produceres i forskellige varianter og farver: Decra Classic, Decra Elegance eller Decra Stratos
Send forespørgsel vedr. produkt: Icopal

​Find inspiration her

​Få et gratis og uforpligtende tilbud fra Køge Bygningsentreprise A/S

Udfyld vores formular herunder, og du vil høre fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Køge Bygningsentreprise A/S

Glentevej 28, 4600 Køge

CVR: 13606145

​Telefon:+45 56 64 36 37

E-mail: info@koege-byg.dk