Topline - det stærke og smukke tag

Et nyt smukt tag behøver ikke være en umulig drøm og der er ikke noget som et nyt tag, der kan ændre karakteren på et hus og løfte det en klasse. Om det er gamle huse, nye huse, høje huse, lave huse, i byen, på landet. Alle fortjener de et smukt og holdbart tag, som deres ejere kan være stolte af.

Det bedste ved det hele er, at det smukke resultat kan opnås ganske enkelt. Lindab Topline er en gennemtænkt og professionel løsning, der er let at montere direkte oven på dit gamle tag. Og det holder sig smukt og tæt år efter år.


Derfor vælges Lindab Topline tagstensprofiltag:
  • Unikt design  
  • Flotte overflader sikrer et smukt tag  
  • Monteres direkte ovenpå det gamle tag  
  • Ingen mos og alger  
  • Lange længder - få samlinger  
Dit valg - mat eller blank
Det er med huse, som det er med mennesker.
De har personlighed. Derfor kan du med Lindab Topline vælge mellem blank eller mat finish på taget, og på den måde kan du altid ramme lige det look, som passer bedst til dit hjem.
En særlig overflade
Dit nye tag skal være flot i dag, i morgen og mange år frem i tiden. Men snavs, vejr og vind kan hurtigt sætte taget på en hård prøve. Derfor har et Lindab Topline tag en meget fin og glat overflade, der gør det svært for mos og alger at bide sig fast.

Stålstærk
Kernen i Lindab Topline er varmgalvaniseret stål overtrukket med en hårdfør vind- og vejrbestandig overfladebehandling. Denne ekstremt stærke kombination opfylder alle krav, og gør, at du trygt kan lægge et Lindab tag på dine boligdrømme – også når det blæser ekstra kraftigt i Danmark.
Send forespørgsel vedr. produkt: Lindab

​Find inspiration her

​Få et gratis og uforpligtende tilbud fra Køge Bygningsentreprise A/S

Udfyld vores formular herunder, og du vil høre fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Køge Bygningsentreprise A/S

Glentevej 28, 4600 Køge

CVR: 13606145

​Telefon:+45 56 64 36 37

E-mail: info@koege-byg.dk